fredag den 16. august 2013

Jeg er her endnu!

Så er vi tilbage i hverdagen. Ferien er overstået med de dertilhørende vægtøgninger, manglende vejninger og manglende statusopdateringer.

Det lykkedes mig at komme ned på 103,6 kg, hvilket er lige nøjagtigt -20 kg fra starten i februar. Den vejning var på dagen hvor jeg skulle flyve på ferie og er derfor ikke registreret på mit målskema. Men hvor ER jeg glad for at jeg nåede det, for det har betydet SÅ meget for hvordan jeg mentalt har kunnet tackle de feriekilo der er tikket på.

Jeg har været på ferie i 2 gange 2 uger med nærmest ingen hjemmetid imellem. Derfor har jeg OVERHOVEDET ikke spist efter min plan i over en måned. Eller for at være helt ærlig så er det jo efter min plan, for min plan er at jeg skal kunne spise som jeg har lyst til, også når jeg er ude med andre mennesker. Problemet har bare været at en måned uden dage med grøntsager ind i mellem er for meget. Det største problem har været manglen på fedtfattige alternativer.
Resultatet har været en vægtøgning på 4,4 kg.
Men så er det jo heller ikke værre. Når jeg har kunnet tabe 20 kg uden at føle jeg er på kur, så kan jeg da også tabe de par kg igen - og de første par stykker er jo også allerede væk igen her efter en uges tid.
Men næste mål er nu at komme ned under BMI på 30 og under 103,6 kg - IGEN.....

Jeg har før fortalt at min hud ikke rigtigt har kunnet følge med, men i den forløbne måned har jeg oplevet en forandring. Måske fordi jeg ikke har tabt mig yderligere. Det er som om min krop har "samlet sig". Jeg er selvfølgelig ikke fuldstændig glat og spænstig, men det er helt tydeligt at huden HAR trukket sig en del sammen. Røven hænger ikke så meget og lårene er blevet fastere.
Nu kunne man måske tro at det måske skyldes at jeg har taget på igen og at skindet derfor er fyldt bedre ud, men min fornemmelse har været at det jeg har taget på i denne omgang primært har sat sig på maven.
Denne fornemmelse er blevet bekræftet idag hvor jeg har lavet mine målinger på talje og lår. Lårene ER blevet 1 cm smallere, mens maven er blevet 2 cm større.
Det må blot bekræfte min teori om at huden bedre kan følge med hvis man taber sig langsomt!2 kommentarer:

 1. hej jeg har fulgt din blog et stykke tid nu... jeg synes det er meget godt gået at du har tabt dig så meget folk der kan lave sådan en projekt og holde det får virkelig min respekt :)

  SvarSlet
 2. Tak, skal du have.
  Det glæder mig at NOGEN læser bloggen, da det egentlig skulle være et slankenetværk, men der er kun ganske få og som man kan se til højre er de vist nærmest faldet fra igen.

  Jeg tror at det der især at gjort en forskel for mig er at jeg tog beslutningen i forbindelse med en ny start (den sidste af børnene flyttede hjemmefra). Jeg skulle til at finde nye (mad-)vaner, og så kunne det jo ligeså godt blive til det bedre.
  Og så har jeg været meget påpasselig med at udvælge de possitive tiltag som JEG har rimeligt let ved at holde og lade være med at få dårlig samvittighed over at jeg ikke rigtig kommer igang med dem jeg har svært ved.
  F.eks så elsker jeg salat, men hvis man ikke rigtig kan lide grøntsager af nogen art, så vil det nok være en kamp at få spist de mange g om dagen og så skal man måske vælge noget andet at fokucere på.

  SvarSlet