søndag den 21. april 2013

Så rundede jeg minus 10 kg

Så er jeg stærkt tilbage.
Dejlig morgen at gå på vægten, for idag rundede jeg de minus 10 kg.

Jeg har ellers haft et par uger med et par sygedage og generelt meget lidt overskud. Og der har betydet at jeg ikke har passet min spisning som jeg burde og det hævner sig altså på vægten. I 2 uger svingede jeg rundt omkring den samme vægt.

Af samme grund har jeg ikke fået skrevet mine indlæg her. Men selvom jeg egentlig ikke er flov over de dårlige resultater, så må jeg da sige at det ikke er så motiverende at skulle ind og skrive at det går knap så godt.

Men i denne uge har jeg passet min spisning og er blevet belønnet med et vægttab på 2,6 kg hvilket giver mig ret til at prale af det dejlige runde tal, minus 10, når nogen spøger hvordan det går.

Jeg havde egentlig besluttet at næste delmål var at komme under BMI 30, meeeen jeg kan se at det kræver yderligere 10 kg, så jeg tror jeg indsætter endnu et delmål der hedder minus 15 kg - så har det ikke helt så lange udsigter. Jeg kan jo godt forudse at det ikke bliver ved med at gå så hurtigt som det har gjort her i starten, og det gælder jo om at holde motivationen oppe i det lange løb.

Jeg har igennem hele forløbet holdt øje med min muskelmasse. Jeg har udregnet uge for uge hvor mange kg muskelmasse jeg har udfra min vægt og min målte muskelprocent. Jeg ved ikke om det er helt nøjagtigt, men det må da kunne bruges som rettesnor. I lang tid har der været ganske små svingninger, muskelprocenten har været stødt stigende, mens den reelle muskelmasse blot har svinget (både op og ned) ganske få gram (max 50g).
Jeg har dog lagt mærke til at de sidste uger har den været jævnt faldende - stadig kun i småtingsafdelingen, men nok til at jeg vist skal til at passe på mit proteinindtag.
Jeg spiser en del magert kød, men ikke nær de mængder der bliver anbefalet mens man taber sig. Men jeg er også af den holdning at det skal være meget slemt før jeg vil ud i proteinpulver eller andre kosttilskud. Så lige nu må jeg blot være opmærksom på at skrue op for kødpotionerne...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar