mandag den 11. februar 2013

Forløb uge 2

Jeg begyndte på nulstillingen igår. Altså ingen sukker og sødemidler og min. 3½ l vand pr døgn i 3 dage.
Indtil nu er det gået fint. Ingen overvældende kampe. Endda trods det at jeg var til familiemiddag igår og måtte sige nejtak til både vin, sodavand og dessert.
I dag har jeg dog haft tiltagende hovedpine i løbet af dagen, men da det var forventet er det heller ikke det store problem.
Jeg drikker og drikker og render på toilet hele tiden, men det til trods var min vandprocent ikke blevet højere da jeg målte den på vægten i morges. Har valgt idag ikke at tage mine vanddrivende piller idag og i morgen (det dør jeg nok ikke af) for at se hvilken efect det har.
Vejrtrækningsøvelserne til at sætte lymfesystemet igang går ikke så godt - jeg glemmer det simpelthen, men det skal jeg jo fortsætte med så på et tidspunkt kommer jeg vel til at huske det selvom det går lidt skidt her i starten.

Nu hvor jeg ikke må spise frugt kniber det med at få spist 900 g om dagen, men de 600 g grøntsager går fint.

Jeg har for længst besluttet at min kostomlægning ikke gælder når jeg er på arbejde. Jeg arbejder nemlig døgnvagter og er på kost uden ret meget indflydelse på hvad der bliver sat på bordet. Det drejer sig om 1-2 gange om ugen. Jeg kan selvfølgelig stadig sige nejtak til søde sager og vælge salat eller grønt, men kun til en hvis grad og derfor er det omsonst at tro at jeg kan komme op på 900 g frugt og grønt på en arbejdsdag, men de 600 g vil for det meste være rimeligt realistisk.


1 kommentar:

  1. Hej Karin
    .. Velkommen i slankenetværket, vi er efterhånden nogle stykker, selv om der er noget stille i denne uge...
    .. pøj pøj med dit vægttab, jeg kan se du er igang med en lidt hård start lige nu, men du skal nok komme efter det...

    SvarSlet